Uitje/Feestje

Kom naar Waleuk voor een uitje of om er gezellig een feestje te vieren OF ANDERE GELEGENHEID.

Waleuk is het om bij ons op de Recreatie- & Kampeerboerderij met Waterbuffels je verjaardag te vieren in de voormalige Jongveestal, we beschikken over oud-hollandse spelletjes zoals sjoelen, blikgooien etc. maar je kunt ook een houten klompje pimpen. Voor JONG en OUD geschikt om een onvergetelijke dag te beleven, want:

Of je nu bijvoorbeeld JARIG bent, een JUBILEUM wilt vieren, een REÜNIE wilt houden, VRIJGEZELLEN- of TROUWfeestje, BABYSHOWER- PARTY of eens fijn met je hele FAMILIE samen wilt zijn of bijv. een zakelijke MEETING/VERGADERING wilt houden zowel onze locatie & Recreatie-ruimte "De Jongveestal" is hier uitermate geschikt voor!

Wil je dit combineren met een ONTMOET & BEGROET (Meet & Greet) van onze prachtige karakteristieke WATERBUFFELS, dat kan door er een rondleiding STAL bij te boeken (ook mogelijk om dit los te boeken min. groepsgrootte 8 personen), daarna heeft u de mogelijkheid om in onze kneuterige BOERDERIJWINKEL te stappen en de Buffel- & andere Streekproducten te kopen. We hebben een leuk & lekker assortiment voor de losse verkoop maar ook om een cadeaupakket samen te stellen !

 

PROGRAMMA: BEGROET & ONTMOET onze WATERBUFFELS ("Meet & Greet") 
Voorlopig op WOENSDAG- & VRIJDAG- en ZATERDAGMIDDAG !
N I E U W    -> R O N D L E I D I N G in de STAL bij WALEUK BUFFELFARM met onze mooie, karakteristieke WATERBUFFELS:
- ontvangst KOFFIE/THEE/RANJA met BuffelWORSTENBROODJE en/of CAKE met BUFFELBONBONS
- RONDLEIDING & historie/uitleg rondom het houden van Waterbuffels WALEUK door o.a. Boer Pieter
- Kids kunnen onze Buffels VOEREN & natuurlijk de kleine Buffeltjes AAIEN/KNUFFELEN &
- Er is mogelijkheid tot WALEUK-KLEURPLAAT incl. Waterbuffels te kleuren !
- Na afloop is er gelegenheid om onze BOERDERIJWINKEL binnen te lopen voor AANKOOP BUFFEL- & STREEKPRODUCTEN & (FOOD)GIFTS zoals Buffelhamburgers, Buffelkroketten, Buffelbiefstuk, Buffelkaas & Duinzuivelkaas Brabants Duingoed & Buffelbonbons & Boeruh Hebbedingetjes & Speelgoed of bijv. Brood & Bakmixen Zuster Evie etc.
 
Heb je dus bijvoorbeeld een Feestje, Uitje, Reünie, Meeting, zomaar of een andere gelegenheid dan is dit vast ook de kers op de taart "Knuffel onze Buffel" Maar ook als je alleen deze activiteit wilt, is dat mogelijk op aanvraag !
 

AANMELDEN (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan altijd, maar bij minimaal 8 personen totaal gaat 't door !

 

Om het uitje/feestje etc. helemaal compleet te maken: kun je een lekker balletje slaan oftewel MIDGETGOLF op onze 18-holesbaan tussen de fruitbomen in het weiland en/of ga dolen in ons MAISDOOLHOF tussen de hoge maisstengels speuren (dit is wel seizoensgebonden).

 

ETEN & DRINKEN: wij beschikken over een ruim omgezet BOERDERIJTERRAS met Horeca, dus kunnen wij ook voor de innerlijke mens zorgen zoals diverse smaakvolle belegde Pannenkoeken, Friet met overheerlijke (Buffel)snacks of een complete BBQ/SMOKER-beleving organiseren.

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee en geven wel aan wat binnen de mogelijkheden past.  INFO: BEL 06-20710292 bij gg 0416-391394 of MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of BEKIJK: www.waleuk.nl