Sfeer impressie bij Waleuk

Als je op de foto klikt wordt deze vergroot weergeven, met de pijlen of pijltje op het toetsenbord zijn de andere foto's te bekijken.

Walekker bij WALEUK de BOERDERIJWINKEL WOE & VRIJ 9.30-12u & ZA 11-16u GEOPEND en tevens openen wij op de nu geldende Horeca-openingstijden van 12-18u op WOE-VRIJ-ZA-ZO voor u onze deuren van de Boerderijwinkel, zodat u even rond kunt kijken; informeer bij onze ontvangstbalie in de Recreatieruimte "De Jongveestal".


Waleuk verkoop boerderijwinkel flyerAUTOMAAT (zelfbediening) dagelijks geopend, betalen met muntgeld of contactloos met pinpas.

Stoer & mals & h)eerlijk BUFFEL- en VARKENSVLEES
Leuke & Lekkere & Mooie STREEKPRODUCTEN

Geniet op ons terras van een lekker bakje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Laat de kinderen heerlijk ravotten in de natuurspeeltuin, de vele speeltoestellen zorgen voor veel vertier.

 

Sla een balletje op onze midgetgolfbaan met diverse moeilijke hindernissen, en geniet heerlijk van het weidse uitzicht in de polder.

 

In het boerderijwinkeltje zijn diverse Buffelproducten te koop, heerlijk worstenbrood of lekkere buffelburgers.

 

Ook om een paar nachten te verblijven op de boerderijcamping hebben we voldoende plaats voor de caravan of camper.

 

Als de mais uitkomt is wordt er een pad ingemaaid en groeit de overige mais door zodat er een doolhof ontstaat waar naar hartelust wordt gezocht naar de uitgang.

 

Neem een kijkje in de Buffelfarm en zie de Buffels van heel dichtbij, dit zijn hele lieve dieren die gek zijn op water en er graag in vertoeven.

 

Kijk hoe alles groeit en bloeit in onze pluktuin met een grote diversiteit aan bloemen waar de bijen en andere insecten graag komen kijken.

 

We hebben het busje van Omroep Brabant ook mogen verwelkomen die graag een kijkje wilde nemen bij Waleuk.

 

Cadeau / Kerst / ( Bbq) Vlees-Pakketten of losse Verkoop.

 

U kunt bij ons ook heerlijke BBQ/KERST/RELATIE -geschenkpakketten bestellen of zelf samenstellen die vol met streekproducten of (food)gifts zitten.