NATUURSPEELTUIN met grootse zandbak, speeltoestellen & airtrampoline

Natuurspeeltuin met graspol

De natuurspeeltuin is inmiddels aangelegd, waar de kids zich kunnen vermaken in de bergen speelzand met emmer en schep, lekker springen op onze air-trampoline of zoeven met ons kabelbaantje of door in de tunnel kruipen of de boomstamstappen verkennen, terwijl de ouders/ begeleiders onder het genot (zonder de kids uit 't oog verliezend natuurlijk) van een heerlijk bakkie koffie/thee en wat lekkernijen uit de regio ook genieten van een gezellig dagje uit ! Uiteraard is er ook nog ranja, koek, snoep of bijvoorbeeld fruit, ambachtelijk ijs te verkrijgen en boeren friet met overheerlijke snacks & pannenkoeken. Eigen consumpties zijn op het gehele terrein Waleuk, niet toegestaan mits allergie/intolerantie of voor baby's. Spelen in de speeltuin is vanaf 1 augustus 2020 € 0,50 per kind ongeacht leeftijd.

Lekker spelen in de zandbak

Natuurspeeltuin zandbak2 waleuk

Laat de kinderen lekker spelen met zand en water, ze bouwen kastelen en andere mooie creaties met hun emmertje en schepje.

Meisje met tractor bij Waleuk

Geniet van de schaduw van de bomen

Natuurspeeltuin fruitboom kers waleuk

Heerlijk in de schaduw van de fruitbomen als ze volgroeid zijn of juist de zonnestralen meepakken met wat lekkers uit ons boerderijwinkeltje, het is volop genieten bij WALEUK !

Biggetje bij Waleuk

Ons terrein is in het weiland aangelegd met onder andere oude fruitboomsoorten en er staan gezellig boerderijdieren (o.a. kalkoenen, schapen, geit, mini-ezel en mini shetlander, kippen met haan) in de wei !

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure