MINI-CAMPING uitzicht maisveld, weiland & natuurspeeltuin 

Kamperen

KAMPEREN VANAF 1 APRIL TOT 31 OKTOBER MOGELIJK op onze boerderij-minicamping, inmiddels aangesloten bij de SVR! Kamperen op de boerderij in het Buitengebied van Waalwijk oftewel middenin de polder t.w. 15 kampeerplaatsen met wijds uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland, geweldig toch!

Onze camping is 'n jaar geleden geopend en destijds voorzien van nieuwe aanplant van Beukenhaag & Fruitbomen zoals Kersen, Appel- & Perenbomen, Perzik- & Pruimen en daarnaast een Walnoot, die al flink zijn gegroeid, maar natuurlijk de tijd nodig hebben om uit te groeien tot flinke prachtige bomen die na hun mooie bloesem fruit gaan geven.

Wij hebben op het kampeerterrein 'n nostalgische Pipowagen als Sanitairvoorziening, die helemaal past in onze Boerderijsfeer daarnaast is er op het terrein ook voor de dagjes-mensen voor w.b.t. de Recreatie & Horeca een Sanitairgebouw aanwezig. Ook kunt u bij ons terecht op ons ruim opgezette Boerderijterras voor Pannenkoeken, Friet & Koffie & Fris met hartige- & zoetige lekkernijen & Licht-Alchololische Dranken & Onze kneuterige Boerderijwinkeltje voor streekproducten waaronder ons eigen Buffelvlees en/of een picknick-tasje voor onderweg, als je er op uit trekt met bijv. onze kano of de waleuktrapper.

En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm van 'n tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres!      Er zijn volop activiteiten van Kano- & Fietsverhuur tot Midgetgolf tot speuren in een groots Doolhof, zie hiervoor onze prijslijst. 

 

 

 

 AANBIEDING SEPTEMBER 2021 KAMPEREN bij WALEUK:

SVR TARIEF € 17,50 per nacht voor 2 PERSONEN

tbv 1 comfort-KAMPEERPLAATS voor 1 KAMPEERMIDDEL & 1 AUTO incl. Water, Electra &  WIFI op Terras + Recreatieruimte 

STANDAARDTARIEF ONDER DEZELFDE CONDITIES IS € 20,= per nacht !

 

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan of tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

SRV logo kl

 

 

TARIEF SVR: overnachting € 20,00 per nacht (geen SVR-lid € 22,50) vanaf 13.00 uur tot 12.00 uur de volgende dag!

 

OVERIGE TARIEVEN: verblijfsbelasting/voorheen toeristenbelasting € 1,84 (p.p.p.d) Douche (p.p.per keer) € 0.50

 

(Overnachtings) TARIEF geschiedt alleen via voorafbetaling (contant/bank of per pin) geldt voor 1 kampeerplaats voor 1 nacht t.b.v. 2 personen, 1 caravan/tent/camper/vouwwagen & 1 auto & gebruik faciliteiten: water, elektra (6 AMPÉRE) & WIFI (op het Terras & Recreatieruimte!).BETALEN KAMPEERGELD bij voorkeur dus vooraf en anders de eerstvolgende dag tussen 12-13 uur, mocht dit onzer- of uwerzijds om de e.e.a. reden niet direct lukken, wordt er een ander moment afgesproken. Slecht weer is geen geldige reden tot annulering (alleen ziekte of overlijden) of eerder vertrek met retourgeven van het betaalde kampeergeld of indien nog niet voldaan, kwijtschelding van het nog te betalen kampeergeld (ook van de niet genoten kampeer/vakantiedagen).

 

 

1 extra persoon € 4,= (12 jaar en ouder p.p.p.n)   Kinderen tot 12 jaar per kind per nacht € 2,= Bezoeker/daggast camping zonder overnachting € 2,= (p.p.p.d) Extra auto per nacht € 3,50 Extra (klein) 1-2 persoons-bijzettentje € 2,50 per nacht (maximaal 1 per kampeerplaats) Kampeerplaats voor Trekkers 2 personen met tentje (SVR-lid) € 12,= (geen SVR-lid) € 15,= per nacht incl. gebruik water & electra & WIFI op terras & recreatieruimte (maximaal 2 nachten) Prijzen activiteiten/faciliteiten voor zowel kampeerders als bezoekers/daggasten camping & passanten horeca/recreatie -> zie button prijslijst bovenin de pagina. 

 

Let op bij: 1 persoon minder dan wordt € 3,00 per nacht in mindering gebracht !

                                                             svp Bezoekers Camping vooraf melden bij de Beheerders! 

 

SEIZOENSPLAATS-TARIEVEN: kampeerplaats t/m 2 personen met Auto en Caravan, Camper of Tent incl. gebruik van douche, WIFI op Terras & Recreatieruimte, Electriciteit en Water. Per maand : € 400,= of per Kwartaal € 1.000,= Voor extra's zoals personen, auto of bijvoorbeeld 'n bijzettentje daarvoor worden de kosten tevens in rekening gebracht zoals bovenstaand !

Reserveren van een kampeerplaats op onze minicamping

Invulpopje bij reservering minicampingDownload en vul de PDF in en verstuur deze via de mail naar,
op een mobiel werkt dit alleen als je een app installeerd waarmee je PDF kan lezen.

 

uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij-&huisdieren.

Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden !  

 


Door het filmpje af te spelen worden er cookies geplaatst.

 

             

Kamperen op de boerderij met uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland. Er zijn 15 kampeerplaatsen op de recreatieboerderij en we hebben de volgende activiteiten: kano's, fietsen, reuze skelters, grootse zandbak, kabelbaan, airtrampoline, minigolfbaan, maisdoolhof. Er is een pipowagen met toiletten, douche, wastafels etc. Verder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal"met voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen met Friettent en terras gelegen aan de speeltuin. Inmiddels houden we waterbuffels, dus knuffel een buffel. Er zijn ook buffelproducten te koop !

 

Aanwezige faciliteiten:

- Boerderij (winkel- & automaat)

- Viswater in omg.

- Speelgelegenheid in Natuurspeeltuin

- Midgetgolfbaan tussen de Fruitbomen

- Tractorbaantje in voormalige Sleufsilo

- Maisdoolhof 2 hectare

- Recreatie- & Ontvangstruimte

- Openbaar vervoer

- WiFi op het Terras & Recreatieruimte

- Campers welkom

-  < 20 kampeerplaatsen.

- Eetgelegenheid

- Terras

- Autovrije camping

- Verharde camperplaats. aanw.

- Kindercamping

Beleef & vooral Geniet van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand.

Voor informatie of er nog plaats is of heeft u andere vragen dan kun je contact opnemen.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure