MINI-CAMPING uitzicht maisveld, weiland & natuurspeeltuin 

Kamperen

KAMPEREN VANAF 7 APRIL t/m 1 oktober 2023 MOGELIJK.

Onze boerderij-minicamping is aangesloten bij de SVR! De Camping ligt in het Buitengebied van Waalwijk oftewel middenin de polder. We beschikken over 12-15 kampeerplaatsen incl. water & elektra (6 amp) met weids uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland, geweldig toch!

 

Er zijn volop activiteiten van tot Midgetgolf tot speuren in een groots DoolhofVerder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal" met ontvangstbalie, keuken, voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen, poppen/verkleedhoek, xl bouwstenen. NIEUW is onze Speelschuur met grootse zandbak en klim- & klautertoestellen maar ook een ouderwetse waterpomp met bakken om kleine mini "goudklompjes" te zoeken/zeven. En er is een Knutselhok waar de kids met hartelust kunnen timmeren, verven etc.

Onze camping is 3 jaar geleden geopend en destijds voorzien van nieuwe aanplant van Beukenhaag & Fruitbomen zoals Kersen, Appel- & Perenbomen, Perzik- & Pruimen en daarnaast een Walnoot, die al flink zijn gegroeid, maar natuurlijk de tijd nodig hebben om uit te groeien tot flinke prachtige bomen die na hun mooie bloesem fruit gaan geven.

 

 

Dronefoto camping2

Wij hebben op het kampeerterrein sanitair met douches, toiletten en afwasgelegenheid. Ook kunt u bij ons terecht op ons ruim opgezette Boerderijterras voor Pannenkoeken, Friet & Koffie & Fris met hartige- & zoetige lekkernijen & Licht-Alcoholische Dranken & streekproducten waaronder ons eigen Buffelvlees.

En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm van 'n tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres! 

 

logo_Fien_en_Teun.pngNIEUWTJE:

onze minicamping is sinds 31 maart 2023 een echte FIEN & TEUN SVR-minicamping dus houd deze Site & Social Media in de gaten om te vernemen wanneer ze op onze camping gezellig langs komen. Wij hebben onze locatie omgetoverd in dit thema waar je heerlijk kunt speuren en kan luisteren naar de spannende verhalen/belevenissen van Fien & Teun !

 

Beleef & vooral Geniet ook van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand. Shoppen of Cultuur snuiven doe je o.a. ook in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg etc.

 

 

 

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan, vouwwagen of tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

 

 Zoek & Boek een Kampeerplaats.

QR code bij reservering minicamping

Prijzen kamperen, activiteiten/faciliteiten klik hier

Kampeerders hoeven niet te betalen voor de Natuurpeeltuin wel voor de activiteiten zoals bijvoorbeeld Midgetgolf of Maisdoolhof.

Uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij-& huisdieren.

    svp Bezoekers Camping vooraf melden bij de Beheerders! 

        Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden !  

 


Door het filmpje af te spelen worden er cookies geplaatst.

 

Voor informatie of er nog plaats is of heeft u andere vragen dan kun je contact opnemen.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure