MINI-CAMPING uitzicht maisveld, weiland & natuurspeeltuin 

Kamperen

KAMPEREN VANAF 1 APRIL t/m 1 OKTOBER MOGELIJK op onze boerderij-minicamping, is aangesloten bij de SVR! Kamperen op de boerderij in het Buitengebied van Waalwijk oftewel middenin de polder t.w. 12-15 kampeerplaatsen incl. water & elektra (6 amp) met wijds uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland, geweldig toch!

 

Onze camping is 3 jaar geleden geopend en destijds voorzien van nieuwe aanplant van Beukenhaag & Fruitbomen zoals Kersen, Appel- & Perenbomen, Perzik- & Pruimen en daarnaast een Walnoot, die al flink zijn gegroeid, maar natuurlijk de tijd nodig hebben om uit te groeien tot flinke prachtige bomen die na hun mooie bloesem fruit gaan geven.

Wij hebben op het kampeerterrein een sanitairgebouw met douches, toiletten en afwasgelegenheid daarnaast is er een Sanitairgebouw aanwezig bij Recreatieruimte "de Jongveestal" voor zowel de kampeerders als de dagjes-mensen voor w.b.t. de Recreatie & Horeca. Ook kunt u bij ons terecht op ons ruim opgezette Boerderijterras voor Pannenkoeken, Friet & Koffie & Fris met hartige- & zoetige lekkernijen & Licht-Alcoholische Dranken & Ons kneuterige Boerderijwinkeltje voor streekproducten waaronder ons eigen Buffelvlees en/of een picknick-tasje voor onderweg als je er op uit trekt.

En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm van 'n tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres!  Er zijn volop activiteiten van tot Midgetgolf tot speuren in een groots Doolhof, zie hiervoor onze prijslijst. 

 

 

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan, vouwwagen of tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

SRV logo kl

 

 

                                                           

 

Zoek & Boek een Kampeerplaats.

QR code bij reservering minicamping

 Prijzen kamperen, activiteiten/faciliteiten zie button bovenin de pagina 

Kampeerders hoeven niet te betalen voor de Natuurpeeltuin wel voor de activiteiten zoals bijvoorbeeld Midgetgolf of Maisdoolhof.

Uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij-& huisdieren.

    svp Bezoekers Camping vooraf melden bij de Beheerders! 

        Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden !  

 


Door het filmpje af te spelen worden er cookies geplaatst.

 

             

Kamperen op de boerderij met uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland. Er zijn 12-15 kampeerplaatsen op de recreatieboerderij en we hebben de volgende activiteiten: kano's, grootse zandbak, kabelbaan, airtrampoline, minigolfbaan, maisdoolhof. Verder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal" met ontvangstbalie, keuken, voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen, poppen/verkleedhoek, xl bouwstenen en Boerderijterras gelegen aan de Natuurspeeltuin. Inmiddels houden we waterbuffels, dus knuffel een buffel. Er zijn ook buffelproducten te koop !

 

Aanwezige faciliteiten:

- Boerderij (winkel- & automaat)

- Viswater in omg.

- Speelgelegenheid in Natuurspeeltuin

- Midgetgolfbaan tussen de Fruitbomen

- Tractorbaantje in voormalige Sleufsilo

- Maisdoolhof 2 hectare

- Recreatie- & Ontvangstruimte

- Openbaar vervoer

- WiFi op het Terras & Recreatieruimte

- Campers welkom

-  < 20 kampeerplaatsen.

- Eetgelegenheid

- Terras

- Autovrije camping

- Verharde camperplaats. aanw.

- Kindercamping

Beleef & vooral Geniet van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand. Shoppen of Cultuur snuiven doe je o.a. ook in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg etc.

Voor informatie of er nog plaats is of heeft u andere vragen dan kun je contact opnemen.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure