Fien & Teun SVR-minicamping met uitzicht op maisveld, weiland & natuurspeeltuin 

Kamperen

KAMPEREN VANAF 7 APRIL t/m 1 oktober 2023 MOGELIJK.

Onze boerderij-minicamping is aangesloten bij de SVR! De Camping ligt in het Buitengebied van Waalwijk oftewel middenin de polder. We beschikken over 12-15 kampeerplaatsen incl. water & elektra (6 amp) met weids uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland, geweldig toch!

Er zijn volop activiteiten tegen een kleine vergoeding van Midgetgolf tot speuren in een groots DoolhofVerder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal" met ontvangstbalie, keuken, voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen, poppen/verkleedhoek, xl bouwstenen. NIEUW is onze Speelschuur met grootse zandbak en klim- & klautertoestellen maar ook een ouderwetse waterpomp met bakken om kleine mini "goudklompjes" te zoeken/zeven. En er is een Knutselhok waar de kids met hartelust kunnen timmeren, verven etc. Sinds 30 april 2023 is onze Speelboerderij gerealiseerd en betaald men Entree, hiervoor zie o.a. onderaan deze pagina voor meer informatie ! 

Onze camping is 3 jaar geleden geopend en destijds voorzien van nieuwe aanplant van Beukenhaag & Fruitbomen zoals Kersen, Appel- & Perenbomen, Perzik- & Pruimen en daarnaast een Walnoot, die al flink zijn gegroeid, maar natuurlijk de tijd nodig hebben om uit te groeien tot flinke prachtige bomen die na hun mooie bloesem fruit gaan geven.

Dronefoto camping2

Wij hebben op het kampeerterrein sanitair met douches, toiletten en afwasgelegenheid. Ook kunt u bij ons terecht op ons ruim opgezette Boerderijterras voor Pannenkoeken, Friet & Koffie & Fris met hartige- & zoetige lekkernijen & Licht-Alcoholische Dranken & streekproducten waaronder ons eigen Buffelvlees.

En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm van 'n tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres! 

 

logo_Fien_en_Teun.pngNIEUWTJE:
onze minicamping is sinds 31 maart 2023 een echte FIEN & TEUN SVR-minicamping dus houd deze Site & Social Media in de gaten om te vernemen wanneer ze op onze camping gezellig langs komen. Wij hebben onze locatie omgetoverd in dit thema waar je heerlijk kunt speuren en kan luisteren naar de spannende verhalen/belevenissen van Fien & Teun !

 

Beleef & vooral Geniet ook van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand. Shoppen of Cultuur snuiven doe je o.a. ook in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg etc.

 

 

 

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

 

 Zoek & Boek een Kampeerplaats.

QR code bij reservering minicamping

Prijzen kamperen, activiteiten/faciliteiten klik hier

Kampeerders betalen vooraf éénmalig entree per kind voor onze Speelboerderij voor het gehele verblijf (kids t/m 12 jaar) en hoeven dus niet voor elke dag dat binnen en/of buiten speelt te betalen. Daarnaast betaalt men apart naar uw eigen keuze voor de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld Midgetgolf in het weiland tussen de Fruitboomen en speurtocht in groots Maisdoolhof of 'n gezellige BBQ-avond of andere mogelijke faciliteiten. Dit om de kampeerprijs zo laag als mogelijk te houden en de kampeerders de vrije keus te laten om wel/niet deel te nemen en dus te betalen aan de extra activiteiten bijvoorbeeld omdat men geen (klein)kinderen in het kampeergezelschap heeft of puur komt kamperen en niet willen deelnemen aan de extra mogelijkheden/activiteiten ! Als u bij ons reserveert en dus gezellig komt kamperen, weet u bij deze al wat de mogelijkheden/voorwaarden zijn!

 

Uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij-& huisdieren.

    svp Bezoekers Camping vooraf melden bij de Beheerders! Bezoek is € 2,= per persoon vanaf 13 jaar; voor het de kinderen t/m 12 jaar betaalt u alleen de entree voor de Speelboerderij en is het Bezoek Camping gratis !

        Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden !  

 


Door het filmpje af te spelen worden er cookies geplaatst.

 

Voor informatie of er nog plaats is of heeft u andere vragen dan kun je contact opnemen.

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure