MINI-CAMPING uitzicht maisveld, weiland, natuurspeel- & bloemenpluktuin 

Kamperen

KAMPEREN VANAF 1 APRIL 2021 MOGELIJK op onze boerderij-minicamping, inmiddels aangesloten bij de SVR! Kamperen op de boerderij met uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland, geweldig toch! Ook kunt u bij ons terecht voor streekproducten en/of een picknick-tasje voor onderweg, als je er op uit trekt met bijv. onze kano of de waleuktrapper. En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm nostalgische tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres!

 

 

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan of tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

SRV logo kl

 

TARIEF SVR: overnachting € 20,00 per nacht (geen SVR-lid € 22,50) vanaf 13.00 uur tot 12.00 uur de volgende dag!

 

OVERIGE TARIEVEN: verblijfsbelasting/voorheen toeristenbelasting € 1,84 (p.p.p.d) Douche (p.p.per keer) € 0.50

 

Overnachting(starief) geschiedt alleen via voorafbetaling (contant/bank of per pin) geldt voor 2 personen, 1 caravan/tent/camper/vouwwagen & 1 auto & gebruik faciliteiten: water, elektra (6 AMPÉRE) & WIFI (op het Terras & Recreatieruimte!).

 

1 extra persoon € 4,= (12 jaar en ouder p.p.p.n)   Kinderen tot 12 jaar per kind per nacht € 2,= Bezoeker/daggast zonder overnachting € 2,= (p.p.p.d) Extra auto per nacht € 3,50 Extra (klein) bijzettentje 1/2 persoons € 2,50 per nacht. svp Bezoekers Camping vooraf melden bij de Beheerders! Er mogen maar 2 personen per dag op bezoek komen, gezien de huidige (Corona)-regels !

 

Let op bij: 1 persoon minder dan wordt € 3,00 per nacht in mindering gebracht !

 

SEIZOENSPLAATS-TARIEVEN: kampeerplaats t/m 2 personen met Auto en Caravan, Camper of Tent incl. gebruik van douche, WIFI op Terras & Recreatieruimte, Electriciteit en Water. Per maand : € 400,= of per Kwartaal € 1.000,=

 Reserveren van een kampeerplaats op onze minicamping

Invulpopje bij reservering minicampingDownload de invulbare PDF en vul deze volledig in en stuur deze via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons terug om zo een plekje te reserveren op onze mini-camping.

 

uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij-&huisdieren.

Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden !  

 


Door het filmpje af te spelen worden er cookies geplaatst.

 

             

Kamperen op de boerderij met uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland. Er zijn 15 kampeerplaatsen op de recreatieboerderij en we hebben de volgende activiteiten: kano's, fietsen, reuze skelters, grootse zandbak, kabelbaan, airtrampoline, minigolfbaan, maisdoolhof. Er is een pipowagen met toiletten, douche, wastafels etc. Verder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal"met voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen met Friettent en terras gelegen aan de speeltuin. Inmiddels houden we waterbuffels, dus knuffel een buffel. Er zijn ook buffelproducten te koop !

 

Aanwezige faciliteiten:

- Boerderij (winkel- & automaat)

- Viswater in omg.

- Speelgelegenheid

- Midgetgolfbaan

- Bloemenpluktuin

- Maisdoolhof

- Recreatieruimte

- Openbaar vervoer

- WiFi op het Terras & Recreatieruimte

- Campers welkom

-  < 20 kampeerplaatsen.

- Eetgelegenheid

- Terras

- Autovrije camping

- Verharde camperplaats. aanw.

- Kindercamping

- Eetgelegenheid

Beleef & vooral Geniet van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand.

Voor informatie of er nog plaats is of heeft u andere vragen dan kun je contact opnemen.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure