MIDGETGOLF in het weiland tussen de fruitbomen

Minigolf (in Nederland ook Midgetgolf genoemd) is een sport en een populaire vrijetijdsbezigheid!
Een ruim opgezette 18-holes Midgetgolfbaan (dit zijn overigens grote banen, geschikt voor alle leeftijden) is aangelegd midden in ons eigen weiland tussen de fruitbomen. Sla je slag met dit spel al vóór € 3,50 per persoon.
Er staan een paar handmade steigerhouten bankjes om even te relaxen en te genieten van het spel en de omgeving.
Op ons gezellige boerderij-terras kun je overigens ook nog lekker een drankje of een hapje nuttigen.

Het golfspel is voor JONG en OP LEEFTIJD; je kunt dit spel alleen spelen of in groepsverband.
Voor de kids zijn er speciale/kleinere sticks aanwezig. De bedoeling is om het parcours in zo min mogelijk slagen af te leggen, waarbij bijna elke hole een hindernis heeft in de vorm van een heuvel, looping of bocht(en), zodat een diversiteit ontstaat in moeilijkheidsgraad. We hebben nu ook Buffelgolf oftewel Klompjesgolf, dit zorgt ervoor om extra beheerst en met plezier het Midgetgolfspel te spelen. Leuk voor een uitje/feestje net een tikkeltje anders.

Wanneer je met een grote groep wilt komen, raden wij je aan om vooraf te reserveren (vanaf 15 personen) en het is daarbij verstandig om zelf ‘t gezelschap (liefst vooraf) al in groepjes van maximaal 6 personen in te delen. Het duurt ongeveer ca 1 ½ tot 2 uur afhankelijk van het aantal deelnemers. Je krijgt een golfstick (putter), een bal en een scorelijstje en schrijfmateriaal mee. Niet op de banen lopen, rennen en spelen alsof 't een speel/klimtoestel is, we willen niet dat kids zich bezeren en wij willen nog dat de banen een tijd meegaan en de bezoekers er nog lang plezier aan mogen beleven. We wensen je alvast veel golffun !.

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure