Sfeer impressie bij Waleuk

Als je op de foto klikt wordt deze vergroot weergeven, met de pijlen of pijltje op het toetsenbord zijn de andere foto's te bekijken.

Walekker bij WALEUK de BOERDERIJWINKEL in het voor- & naseizoen op ZA 11-16u GEOPEND en tevens openen wij op de nu geldende Horeca-openingstijden van 10-18u op WOE-VRIJ-ZA-ZO in APRIL TM SEPTEMBER voor u onze deuren van de Boerderijwinkel, zodat u even rond kunt kijken; informeer bij onze ontvangstbalie in de Recreatieruimte "De Jongveestal".


Waleuk verkoop boerderijwinkel flyerAUTOMAAT (zelfbediening) dagelijks geopend, contactloos betalen met pinpas.

Stoer & mals & h)eerlijk BUFFEL- en VARKENSVLEES
Leuke & Lekkere & Mooie STREEKPRODUCTEN

Kom gerust eens langs om deze heerlijke streekproducten te kopen.

 

 

Om Waleuk te promoten staan wij op de SVR beurs.

Geniet op ons terras van een lekker bakje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.Laat de kinderen heerlijk ravotten in de natuurspeeltuin, de vele speeltoestellen zorgen voor veel vertier. Er kan op ons terras ook heerlijk worden genoten van heerlijke frietjes met diverse buffelsnacks.In de voormalige Jongveestal die is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte is er plaats om heerlijk te genieten van allerlei activiteiten zoals het pimpen van klompjes.Sla een balletje op onze midgetgolfbaan met diverse moeilijke hindernissen, en geniet heerlijk van het weidse uitzicht in de polder.

 

In het boerderijwinkeltje zijn diverse Buffelproducten te koop, heerlijk worstenbrood of bijvoorbeeld lekkere buffelburgers, maar ook diverse streekproducten en (food) gifts.

 

Ook om een paar nachten te verblijven op de boerderijcamping hebben we voldoende plaats voor de caravan, tent, vouwwagen of camper.

 

Als de mais uitkomt, wordt er een pad ingemaaid en groeit de overige mais door zodat er een Doolhof ontstaat waar naar hartelust wordt gezocht naar de uitgang.

 

Neem een kijkje in de Buffelfarm en zie de Buffels van heel dichtbij, dit zijn hele lieve dieren die gek zijn op water en er graag in vertoeven.

 

Kijk hoe alles groeit en bloeit in onze pluktuin met een grote diversiteit aan bloemen waar de bijen en andere insecten graag komen kijken.

 

We hebben het busje van Omroep Brabant ook mogen verwelkomen die graag een kijkje wilde nemen bij Waleuk.

 

Cadeau / Kerst / ( Bbq) Vlees-Pakketten of losse Verkoop.

 U kunt bij ons ook heerlijke BBQ/KERST/RELATIE -geschenkpakketten bestellen of zelf samenstellen die vol met streekproducten of (food)gifts zitten.