BOERDERIJWINKEL met streekproducten en (food)gifts en cadeautjes OPEN ZA 11-16 uur !

Heerlijke streekproducten in ons boerderijwinkeltje -& automaat! 

Buffelfarm met Boerderijwinkel

Verkoop van o.a.  Aardappels, Uien, eigen Buffel- & Varkensvlees met speciale kruiden & sausen. Streekproducten waaronder Kaas, Koek/Bakmixen, bijzonder lekkere Foodgifts, Cadeau(artikelen)- & Kerstpakketten (ook BBQ/Vlees) bestellen/zelf samen te stellen of losse Verkoop. 

CADEAU - (artikelen) & KERSTPAKKETTEN voor Personeel, Relatiegeschenk of zomaar als Cadeautje evt. in combi met Waleuk-cadeaubon voor activiteiten zoals Midgetgolf of Maisdoolhof in combinatie met Boeren Friet etc. of te besteden in onze boerderijwinkel bijv. ons overheerlijke Buffel- en Varkensvlees uit onze kringloopboerderij, hoe leuk en lekker is dat !

Winkel OPEN:  ZATERDAG 11-16uur  Op aanvraag kunnen wij in het Seizoen dan voor u onze winkeldeuren openen (mocht ons personeel even niet in de winkel aanwezig zijn) om een kijkje te nemen in onze kneuterige Boerderijwinkel tijdens de dan geldende Horeca-openingstijden als Waleuk o.a. met het terras OPEN Informeer bij onze Ontvangstbalie in de Recreatieruimte "De Jongveestal" en we lopen gezellig met u mee. Let op in de zomervakantie WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG-ZATERDAG & ZONDAG 10-19uur

Boerderij-automaat DAGELIJKS oftewel 24/7 geopend !  Er is een selectie gemaakt uit ons Buffel- & Varkenvleesassortiment uit onze eigen Kringloopboerderij, wij hebben dit in een grote vriesvakjes-automaat verpakt zitten en tevens overheerlijk ambachtelijk IJs. U kunt contactloos uw aankopen dagelijks doen op het moment, dat u het uitkomt en feitelijk hoef je alleen nog op pad voor groenten, aardappelen,etc want het vlees en het toetje koop je bij WALEUK :-) !

VALKENVOORTWEG 31 te WAALWIJK

 

Voor INFORMATIE   Tel: 06-20710292 of Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                     

NIEUWTJE: sinds 01-02-2020 Verkoop van (h)eerlijk BUFFEL- & VARKENSVLEES zoals Burgers, Gehakt & Verse Worst via onze eigen kringloopboerderij. En ook Buffelworstenbroodjes zijn favoriet !

Ook voor BUFFELMELK-PRODUCTEN zoals Vanillevla, Mozarella & Feta (op bestelling) en andere streekproducten (in de winkel zolang de voorraad strekt; wisseling van producten om je te blijven verrassen) kun je bij ons terecht t.w. FOODGIFTS van ZUSTER EVIE Brood-/Bakmixen en Chocomel/(Tover)Thee etc. . De overheerlijke ambachtelijke producten van JAN BAX staan ook bij ons op de planken denk aan lekkere Notenmix, sausen of chutneys zoals Honing Mosterd, Mosterd Dille, Dip'n Ui, Boeren Mosterd als de finishing touch op uw borrelplank met bijvoorbeeld  "onze" Buffel- en/of DUINGOEDkaas echt genieten onder het genot van een Likorette. Of de verse Fruitsappen van Schulp die moet je geproefd hebben !

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een lekker bakkie koffie, thee wat versnaperingen, boeren friet, ambachtelijke ijsjes en limonade of licht alcoholische dranken! Geniet hier volop van op ons gezellig ingerichte boerderijterras. Aangesloten bij Stichting De Duinboeren o.a. fietsen ....er is een prachtige route uitgestippeld met alle aangesloten Duinboeren, de routekaarten liggen voor u klaar ! Verdere informatie/mogelijkheden & lekkernijen van andere Duinboeren uit de regio...houd Facebook en deze site in de gaten. !

EEN SELECTIE UIT ONS ASSORTIMENT:

Schulp sponsorlogoSchulp logoSchulp logo

SCHULP FRUITSAPPEN: Puur, natuurtroebel sap van Hollands Fruit Wat zit er in deze sappen: Alleen Fruit. Het enige wat wordt toegevoegd is hun vakmanschap. In de Schulp sappen zitten daarom nooit geur-, kleur- of smaakstoffen en ook geen conserveringsmiddelen (dus ook toegevoegde suikers komen er bij Schulp niet in ! ) 100% puur fruit voor 100% puur sap. Het fruit wordt vers geperst. Na het persen ondergaat het sap een korte warmtebehandeling (pasteurisatie). Doordat het sap daarna zo snel mogelijk weer wordt terug gekoeld, blijven de gezonde bestanddelen maximaal behouden. In een ongeopende fles is het sap prima houdbaar (ook buiten de koeling). Na opening is het sap nog 4-6 dagen houdbaar in de koeling volgens Schulp.

Ambachtelijk assortiment 02 en 075 van schulp

Ambachtelijk assortiment 02 van schulp

Natuurlijk troebel: De Schulp sappen zijn natuurtroebel en altijd puur. Zij voegen daar niets aan toe. Zo blijven de sappen zo dicht mogelijk bij de smaak van het fruit waarvan het geperst is. Dagelijks zetten ze hun vakmanschap in om het eerlijke, natuurtroebele sap te persen dat je van ze kent. Aan dit lekkere vruchtensap voegen zij dus helemaal niets toe. Echt sap is troebel en puur natuur. Zo hoort vruchtensap te zijn.

Biologische assortiment 02 en 075 van schulpKrachtsap van schulp

Oprecht vakmanschap bij Schulp: De basis van lekker vruchtensap is goed en smaakvol fruit. Dankzij de achtergrond als fruitteler weet Schulp precies waar en wanneer ze voor dit fruit terecht kunnen. Ze kennen de markt, de telers en ze weten welke rassen en fruitsoorten het lekkerste sap opleveren. Als kieskeurige fruitkenners maken ze daarin bewuste keuzes. Keuzes die het herkenbare karakter van Schulp sappen bepalen.

De lekkerste ambachtelijke Jan Bax-streekproducten ook verkrijgbaar in onze Boerderijwinkel.

Jan Bax potjes fruit

JAM, CONFITUUR & HONING
Een goed product begint met goede ingrediënten
En het liefst zo vers mogelijk. Er wordt gewerkt met echte hele vruchten - in plaats van pulpfruit. aroma's en concentraten worden vermeden, en er wordt geprobeerd zo dicht mogelijk bij de basis te blijven.
Uniek is de 0% intense jam-productlijn. Géén korrel suiker, boordevol fruit. Het is zelfs beter voor de tanden. Maar het allermooiste is de onvervalste smaak van echt fruit

Jan Bax noten en Zuidvruchten

 

CHIPS, NOOTJES, LEKKER VOOR BIJ DE BORREL
Bij een biertje of een wijntje horen toch wel een handje nootjes. Of een schaaltje chips !
Ook leuk & lekker voor het samenstellen van onze geschenkpakketten !

 

 

 

 

OUD-HOLLANDSE AMBACHTELIJK SNOEP: De echte suikerbakker kookt het suikerdeeg nog op ambachtelijke wijze in koperen potten op het open vuur. En daarom is elk snoepje anders!.

 

(Food)gifts t.b.v. losse verkoop of samenstellen Relatie-/Kerst-/Kadogeschenk(en) en BBQ-vleespakketten:

foto bbq vlees schaal Waleuk2 mei 2020 rechtkerstpakket voorbeeld WALEUK copyrightkerstpakket voorbeeld 3 WALEUK copyrightkerstpakket voorbeeld 4 WALEUK copyright

 

 (

 

Streekproducten waleuk 1Streekproducten waleuk 2Streekproducten waleuk 3

BLOEMENPLUK TUIN WALEUK  OPENING VANAF 2022 nog nader te bepalen elke dag wanneer ook onze Recreatie met Horeca is geopend (zie openingstijden) kun je prachtige, fleurige boeketjes bloemen komen plukken; € 0,40 per stengel (voor de zonnebloemen geldt € 1,- per stuk)! 

Pluktuin bij waleuk7Pluktuin bij waleuk8Pluktuin bij waleuk9
Je kunt bij ons ook ’n BBQ smoker (in de vorm van een nostalgische tractor) huren om het helemaal compleet te maken. Vleespakketten (Beter Leven) zijn ook te bestellen. Laat de zomer maar komen.

 

FOODGIFTS Zuster EVIE nu te koop bij WALEUK

Deze streekproducten oftewel lekkernijen worden nog op de ouderwetse, ambachtelijke manier gemaakt!

zuster Eviezuster Evie

Geef ook eens iets anders erbij dan/naast een flesje wijn of een bos bloemen als je op bezoek gaat.

Foodgifts zijn de ideale cadeaus voor iedereen! Vanaf € 5,95. Superleuk om te geven nog lekkerder om te krijgen!

Zuster Evie Waleuk Brownies American Cookies Muffins
zuster Evie en Waleuk Toverthee
Bijvoorbeeld Puike Potten: Koekjesmixen of Muffinmixen.
Of Toverthee met mooie bloemen & kleuren!

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure