Boerderijterras bij Waleuk

Op ons terras kunt u heerlijk genieten van een lekker kopje koffie en nog veel meer terwijl de kinderen spelen in de speeltuin, ook bestaat de mogelijkheid om midgetgolf in het weiland tussen de fruitbomen te spelen.

 

Op deze manier kun je de spelende kinderen zien, die in de speeltuin aan het spelen zijn, goed in de gaten houden of alles allemaal ok gaat.

Laat ze lekker in de grote zandbak spelen waar ze heerlijk hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan met emmertje en schep en in een echte roeiboot kunnen zitten, die in de zandbak ligt.

Ook is er een airtrampoline aanwezig voor vele uren speel/springplezier en diverse andere speeltuin-atributen, zoals een kabel- & glijbanen, schommels etc.

 

 

 

Zoek een lekker plekje onder de grote parasols of overkapping om lekker te genieten van een kopje koffie, frisje, biertje of wijntje met iets hartigs of zoets, voor de kinderen is er ook altijd iets lekkers te eten/drinken. Ook kunt u hier genieten van een hapje wat op het terras wordt geserveerd. En niet te vergeten boeren Friet of overheerlijk belegde Pannenkoeken staan op de menukaart. Kom Beleef Proef Heerlijk Buiten bij WALEUK !

 

 

In de zomermaanden houden we op vrijdag en/of zaterdagavond bij voldoende belangstelling een Smokeravond waar kan worden genoten van heerlijk varkens- & buffelvlees van onze smoker BBQ, dit met lekkere boerenfriet is het een heerlijk eetfestijn. Geef je hier wel even voor op, zodat we genoeg vlees op de BBQ-smoker hebben om teleurstellingen te voorkomen.

Het vlees is ook te verkrijgen in onze Boerderijwinkel & ook in de automaat, deze staat opgesteld bij de ingang van ons erf, zo kun je thuis ook genieten van dit heerlijke vlees. Of koop een WALEUK- kadobon voor ons vlees, activiteiten of streekproducten.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.